1 maart 2024

Benieuwd naar onze nieuwe, groene speelplaats?

In de zomer werd 697m² speelplaats onthard. Grijze zones verdwenen, nieuwe speeltuigen verschenen. Daarover lees je hier alles. In december plantten onze leerlingen alvast een minibosje. Eind februari was het tijd voor het langverwachte vervolg: het plantweekend. Een ontzettend grote dankjewel aan al wie meehielp!

  • Met de nodige helpende handen plantten we veel extra bomen en struiken achteraan op de speelplaats en zetten we de nodige omheiningen.
  • Samen plantten we een nieuw buurtbosje. In het bos komt ook een buitenklasje. Een poortje sluit het bos af tijdens de schooluren.
  • Naast het voetbalveld maakten we een wadi om regenwater op te vangen.
  • Veel kruiwagens reden rond om haksel te vervoeren naar alle plantzones. Vlijtige harkers verspreidden alles. Goed voor minder plassen, minder onkruid en meer bescherming voor het nieuwe plantgoed.

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden.

Benieuwd hoe het er in het echt uit ziet? Kom zeker eens kijken. Of wacht je liever tot alles groener en warmer wordt? Noteer dan alvast het schoolfeest van zaterdag 25 mei in je agenda!

Groene vingers en zin om ook wat mee te helpen? Ook Team Moestuin verwelkomt je met open armen! Volg mee in onze WhatsAppgroep en kies zelf wanneer je tijd kan vrijmaken.

Met dank aan onze sponsors:


Meer nieuws

Schrijf je in voor de Weerberichten (onze nieuwsbrief, niet te missen!).

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x