23 april 2023

Schoolfeest: Welkom op de Werf!

Aandacht aandacht! Werken gestart op de Regenboog!
Zaterdag 6 mei is het schoolfeest in het thema Werf. Onze werkvrouwen en -mannen gaan aan de slag! De klasleerkrachten bezorgen je nog de nodige praktische informatie. De opbrengst van ons schoolfeest gebruiken we voor de vernieuwing en inrichting van de kleuterklassen. 

Zet je ook even je naam op onze toffe helperslijst? Er zijn nog heel wat taken in te vullen − je kan je sinds deze week ook aanmelden om hamburgers te bakken of cocktails en mocktails te serveren! Meehelpen is leuker dan je denkt en je leert ook wat andere ouders beter kennen. Voor je 't weet kijk je ieder jaar weer uit naar de gezellige schoolfeestopbouw of het cakebuffet. Meer shifts invullen mag natuurlijk ook. En wist je dat er voorlopig opvallend meer mama's dan papa's op de lijst staan?

Hoe ziet de namiddag eruit?

  • De kinderen verzamelen in hun klas om 13u30 om zich klaar te maken
  • Feestelijke opening met de hele school op de speelplaats om 14u.
  • Wie wil rondkijken in de klassen kan dat doen tussen 14u30 en 15u30.
  • Er worden de hele namiddag tal van activiteiten voorzien en je kan iets eten en drinken (buffet, hamburgers, cocktails en mocktails,...). Betalen kan met cash of Payconiq.
  • Het schoolfeest eindigt om 18u.

We zoeken nog: partytenten, parasols, paletten, kruiwagens, verhuisdozen om de school aan te kleden. Heb je er nog liggen? Breng ze dan mee naar school, we verzamelen ze in de atelierruimte. (Zet zeker je naam erop, dan kan je ze nadien ook terug mee naar huis nemen.)

Graag tot zaterdag!

Meer items

Schrijf je in voor de Weerberichten (onze nieuwsbrief, niet te missen!).

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x