6 december 2022

Hoog bezoek

Begin december viel onderstaande brief in de bus van de Regenboog:


Liefste kinderen,

Na enkele jaren enkel 's nachts een bezoekje te hebben gebracht aan jullie school, rijden Piet en ik dit jaar jullie schooltje niet voorbij. Op dinsdag 6 december komen wij langs met lekkers en leuke geschenkjes voor al de lieve kinderen van De Regenboog.

Bij het begin van de schooldag zullen wij er staan om jullie lieve gezichtjes te kunnen zien. Hopelijk hebben jullie ook enkele tekeningen voor ons klaarliggen, want dat vinden Piet en ik toch altijd weer prachtig.

In de voormiddag zullen wij elk klasje komen bekijken en dan kunnen we met onze eigen ogen zien hoe groot jullie allemaal weer geworden zijn. 's Middags vertrekken wij naar Antwerpen, zodat we met de stoomboot weer naar het warme Spanje kunnen varen en goed kunnen uitrusten voor volgend jaar.

We kijken ernaar uit om jullie te komen bezoeken.

Lieve groetjes,

Sint en Piet


Op dinsdag 6 december kregen we dan het belangrijk bezoek op onze school. We ontvingen de Sint en zijn helpers ! Door een erehaag van kinderen en juffen stapten ze naar de kleuters. Na ook een bezoek aan de klassen van de lagere school zongen we voor hem en zwaaiden we hem vrolijk uit.


Meer items

Schrijf je in voor de Weerberichten (onze nieuwsbrief, niet te missen!).

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x