Kleuterklassen

Jongste Kleuters

Wij zijn de jongste kleuters en samen met Jules gaan we op onderzoek en beleven we dolle avonturen. Inge, Anja en Michelle helpen ons op weg.


Inge vertelt:

Hallo, ik ben Inge, ik woon in Kessel-Lo en heb 2 kinderen. Mij vind je 's morgens meestal aan de poort, ik sta bij de jongste kleuters en ben al 15 jaar in de Regenboog. Ik vind het leuk om samen met de kleuters spelletjes te spelen, nieuwe dingen te ontdekken en aan te leren, verhaaltjes te vertellen, ook over dagelijkse gebeurtenissen. Met mopjes bouw ik spontaan een band op met de kleuters. Die kleintjes zien groeien vind ik fantastisch.

Anja vertelt:

Ik ben juf Anja, mama van 2 rakkertjes. Ik sta op de Regenboog bij onze allerjongste kleuters. Onderzoekjes uitdiepen, plannetjes bedenken, dansen, yoga, knutselen, verhaaltjes maken…dat zijn een paar dingen die ik super graag samen met de kleuters beleef in onze klas.

‘s Ochtends kan je me altijd aan de schoolpoort vinden of in de klas.

Waar ik van hou: met ons viertjes ravotten op de zandbergen, uitwaaien aan zee, met de fiets naar de ijsjeskar of een spannend avontuur: in het donker een wandeling maken door de bossen met… een zaklamp.

Ook sta ik al wel eens aan de zijlijn van het voetbalveld. Supporteren voor mijn 2 rakkers! En af en toe haal ik wel eens mijn bakkunsten boven. Het lievelingsbaksel bij mij thuis is appelcake!


Oudste Kleuters

Samen met Annelies, Astrid en Michelle gaan we spelen, zingen, samen leren, letters en cijfers al proberen.
Een bloem of een ster zijn = een hart voor groot en klein!


Annelies vertelt:

Hey! Ik ben Annelies, 31 jaar en woon in Leuven. Ik hou van eten, series en films bingen, lange wandelingen maken, muziek in mijn oren… Ik ben dolblij met mijn eigen klas bij de oudste kleuters. Ik leef me uit en ontdek samen met de kinderen elke dag iets nieuws!

 Astrid vertelt:

Hallo! Ik ben juf Astrid en ik ben 29 jaar. Ik werk ondertussen mijn 4de schooljaar op de Regenboog en nu mijn 2de jaar bij de oudste kleuters. Ik ben geboren en getogen in de buurt van de school. Na de schooluren durf ik al eens pizza's te gaan bakken bij Pizza Stoof. Op school vind je me vaak aan de poort of in de leraarskamer. Mijn twee kinderen zitten ook hier op school (bij Anja en bij Charlotte). PS: Wist je dat juf Annelies en ik ooit samen op de Chiro zaten en elkaar nu 20 jaar later hebben terug gevonden op school?

 Michelle vertelt:

Ik ben Michelle, heb 2 kinderen en woon in het verre Limburg.
Ik werk reeds 15 jaar met veel enthousiasme in de Regenboog. Ik startte als kleuterjuf bij de oudste kleuters, dit schooljaar zal ik voor het tweede jaar de ondersteuning bij alle kleutergroepen begeleiden en werk ik op vrijdag bij de oudste kleuters van juf Astrid.
Werken met alle kleuterleeftijden is een verrijking voor mij.


Filmpjes en foto's van het klasleven worden door de leerkrachten gepost op Seesaw.

Naar hoofdpagina

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x